português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
TRESSERRAS JUAN, JORDI []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 2   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina de mar i muntanya : Costa Brava Sud / Jordi Tresserras Juan
Tresserras Juan, Jordi


Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2020
378 p. : il. ; 24 cm
Bibliografia. Índex de plats.
ISBN 9788417116330

Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava Sud (La Selva). Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d'elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s'han transmès de generació en generació. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Selva ; Costa Brava
Cronologia:[1800 - 2020]
Localització: B. Manuel Vilà i Dalmau (Tossa de Mar)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 2
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Turismo enológico y rutas del vino en Cataluña : Análisis de casos : D.O. Penedès, D.O. Priorat y D.O. Montsant / F. Xavier Medina, Jordi Tresserras Juan
Medina, F. Xavier


En: Pasos : revista de turismo y patrimonio cultural. San Cristóbal de La Laguna. Vol. 6, núm. 3 (2008) , p. 493-509
Bibliografia i notes. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Turisme cultural ; Denominació d'origen ; Indústria vinícola ; Vinya
Matèries:DO Penedès ; DO Priorat ; DO Montsant
Àmbit:Alt Penedès ; Baix Penedès ; Garraf ; Baix Llobregat ; Anoia ; Alt Camp ; Tarragonès ; Priorat ; Ribera d'Ebre
Cronologia:[1933 - 2008]
Autors add.:Tresserras Juan, Jordi
Accés: http://www.pasosonline.org/Publicados/6308/PS0308_8.pdf


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3